read.COMMENT.follow

Monday, December 24, 2012

Tinggal Harapan #Repost


Ku mencintaimu walau beribu batu

Ku tak sanggup melupakanmu
Kerana hanya dirimu dihatiku

Bila gelak ketawamu ku lihat
Bagai memberi ku harapan
Harapan yang menyinari hidupku
Tanpa rasa letih dan bosan

Kini itu semua tinggal harapan
Tetapi ku tetap mengenangmu
Didalam hatiku
Tanpa mengenal rasa jemu

Kerana ku menyayangimu
Walau apapun terjaadi
Ku tetap menyayangimu...


Lirik ni telah dicetus oleh dua orang insan yang sangat AWESOME :D dikenali sebagai T & H . Actually aku dah post dulu lagu ni pada tahun 2010, tapi aku nak repost balik sebab takut yang tak jumpa hasil kerja yang superb ni kan ;D Btw lagu ni tade lagu tau, i mean dia punya melody, lagu ni tak bole juga diipanggil lagu sebab tiada melody, hanya ada lirik XD HAHA dari tadi aku puji tuan yang bikin lirik ni,, *nak nama jgk laa katakan :P HAHA,, jadi cubalah hayati lirik lagu ni betul-2, terdapat maksud yang tersurat lagi tersirat gitu ^^ Sekian...

Dunia Kecil

Assalamualaikum...


Selamat pagi dan salam sejahtera diucapkan kepada semua ^^ Haha, pagi-2 dah pakai ayat skema... -.- Actually pagi ni aku nak share something . Sedang aku sibuk-2 on9 tadi, aku baru sedar yang ramai member-2 aku dr johor, ramai yang sambung belajar kat melaka o.0 Terkejut + teruja sebab member sekolah dulu dah lama tak jumpa kan, tau-2 je ada belajar kat melaka... lagi best ada yang pindah sini . tak tau laa kan siapa follow siapa :P *aku dah pindah melaka dulu XD* Tu je laa yang aku nak bercerita pagi ni . Dunia ni kecil je, pusing-2 kat situ jugak kn . kalau dah jodoh jumpa kawan tu, tak ke mana pon nanti :') Sekian...

Sunday, December 23, 2012

MSi CX480 ^.^

Assalamualaikum...


*yang kiri sekali tu aku pumya ^^ (white colour)


Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Noorhadi bin Bujang, seorang bapa yang sangat AWESOME kepada Amirul Hadi Noorhadi ^^ Thanks ayah sbb hadiah kan along laptop ni. Along janji along akan jaga laptop ni sebaik mungkin :) Terima kasih ayah atas pembeian ayah ini :) Sekian .


ZineTigaSuku :)

Assalamualaikum....


About

Zine Tiga Suku adalah sebuah pertubuhan secara senyap oleh penulis & pelukis, yang bikin bahan bacaan dan lukisan yang lahir dari hati ke seluruh pelusuk Dunia. Pertubuhan ini diketuai oleh seorang yang poyo dan Tiga Suku.

Ayat diatas telah di copy dan di paste disini untuk menerang seba-serbi tentang Zine Tiga Suku. Act aku tidak tahu menahu sangat siapa yang mengasasnya tetapi aku sangat kagum dengan beberapa hasil kerjanya :) Aku tau tentang pertubuhan ni pon sebab kawan sekolah lama aku, Haiyum Haffiz :) Jadi marilah kita beramai-ramai menyokong Zine Tiga Suku ini :) Kita tidak perlu menilai dar segi nama atau rupa, tetapi isi kandungannya yang sangat penting untuk kita semua . Jika ingin tahu dan mengenali Zine Tiga Suku dengan lebih mendalam boleh menjenguk ke official page di https://www.facebook.com/ZineTigaSuku :) Sekian .

Garage 2.0

Le wallpaper of le week :D


It's drainageble bcoz I'm an idiot ? 


'Menjaga Hati' is a song that I used to sing it when she left me :')

Sunday, December 9, 2012

Amirul Hadi Noorhadi

AMIRUL HADI NOORHADI


AMIRUL HADI NOORHADI

Monday, October 8, 2012

Improvise

Hope you like it ^.^

Sunday, September 23, 2012

Monday, July 23, 2012

JAM 0755

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua :D HEHE sekarang aku nak post something tapi aku tak tau nak post apa :P HAHA okay2 . hari ni aku nak bincang tentang nilai diri . knp kita suka nilai seseorang insan dengan pandangan kita sendiri ? sedangkan kita tak kenal pon insan tu sepenuhnya . kita tak tau kisah silam yang dilalui oleh beliau . Myb dy melakukan sesuatu benda tu sebab kisah silam dia . tapi orang sekeliling yang tak berapa nak kenal sangat dengan dia ni main suka hati je nak judge dia ,  siapa dia yang sebenarnya . mcm aku . ada org cakap aku pelik . ada org ckp aku psycho laa . walhal dyorg tak tau sebab apa aku buat sesuatu perkara itu sehingga mereka2 ini boleh mengklasifikasikan aku sebagai org pelik dan psycho . just nak tanya laa kn . apa perasaan korang bila orang luar dari hidup korang yang baru 2 ke 3 bulan kenal korang tetibe terus judge korang gitu gini bagai ? korang confirm2 laa panas kan . HAHA . sape dyorg nak judge kita kan ? dyorg takde hak langsung ! bak kata pepatah "DON'T JUDGE THE BOOK BY ITS COVER" . mungkin buku tu kat kulit dia nampak je bosan . tak menarik langsung . tapi bila dah start baca dalam seronok giler baca . sama laa dengan kita . kalau kita tak kenal seseorang tu sepenuhnya . jangan laa kita sesuka hati nak judge orang lain k . mungkin dia ada masalah yang tersendiri kn :) okay laa . aku nak g mandi jap . HAHA . renung2kan dan selamat beramal . BYE and GOODMORNING :)

0140 HOURS

Assalamualaikum...

aku belum tidur lagi sbb aku belum ngntok lagi . HAHA . cam bodoh . okay skang aku xtau nak bt apa . bebual sorang2 org ckp giler . tgk movie dah bosan . Jap2... dah masuk bulan puasa kan ? apa kata jom kte bnykkn amal ibadat kte nak ? :) bttr drpd tak buat pape kn ;) HAHA okay2 . skang aku nak g buat apa yg patot aku bt . Bye n Goodnight :)

Little Big Brothers :D


Little Big Brothers :D

Sunday, July 1, 2012

Yakinlah Aku Menjemputmu :')


1# Yakinlah :')



2# Yakinlah :')



3# Yakinlah :')





Monday, June 25, 2012

Sunday, June 24, 2012

ANGRY APPLE :D


Angry Apple :D

Android + Rainbow ?

Android

Rainbow