read.COMMENT.follow

Monday, May 9, 2011

EXAM !!!!

Assalamualaikum ...

EXAM !!!! wahhhh ~ ape na buat nih , esok da start , cmne ni , tension gler bile time exam , tkot soalan ssh , dah la novel kat sni laen , kat alam shah dlu laen , haiyyaaa , cmne ni kwn2 , tlg aku ? 

berikut adalah kata-kata seorang pelajar yang tak belajar ngan yang belajar . 

" midyear exam dah dekat la der , cmne ni , aku ta study pape lagi ni , haiyaa , cmne ni der , tlg la aku , adooyaii "

Kata-kata yang sering diucapkan oleh seluruh pelajar di seluruh Malaysia ketika ini ... yang tidak membuat preparation langsung sebelum ini .

" alhamdulillah , nasib baek la aku da study before ni , harap2 esok boleh la aku menjawabnya  "

Kata-kata ini pula sering diucaplan oleh pelajar-pelajar yang study sebelum ni .



Student yang tak study before exam



Student yang study before exam


Maybe the 1st student is you .
or
Maybe the 2nd one . 

who knows right . 
its all depends on yourself . 

so what are you waiting for ???? 
haiyyaaa ~
hang tunggu ape lagi . 
gi belajak skang .
jangan nak tangguh-tangguh lagi da . 
da takda masa da ni .
dah2 pi study .
jgn jadi cam aku ni .
study last minit .
ta bagos .
tak elok .
pi lah study sebelum hang di-study-kan..





thanks for reading this entry and please , leave a comment okay , love u all  ♥

4 comments:

Suria Natasha said...

study la~ jgn nak blogging je~ haha!

- G - said...

i am a complete stranger ~
but i like ur entry ~
it makes me want to read ~
HAHAH!
good luck on ur exaM !

the Stalker said...

Suria : haha , dy tu pon blogging gak kn .

SayaAmirulHadi said...

G : i like urs too :D
do follow me kay :)